Medlem i ASK

Ett medlemskap i Avans sportklubb (ASK) betyder mycket för klubbens verksamhet.

MEDLEMSAVGIFTEN för 2018 är:

Familj, inkl barn under 18 år:  300 kr

Enskild medlem (oavsett ålder): 150 kr

Vi är tacksamma om namn, personnummer och e-post anges på inbetalningskortet eller till vår medlemsorganisatör.

Betala in medlemsavgiften på bankgiro 5863-0187

ASK bedriver barn och ungdomsidrott främst inom ishockey och basket samt motionsverksamhet för vuxna. Vårt mål är att anordna olika aktiviteter för att främja motionsverksamhet för alla och sedan 2017 har vårt nya gym förgyllt tillvaron för alla hugade motionärer.

Som medlem bidrar Du till att möjliggöra verksamhet inom bl a

• Basket, kontakt Daniel 070-3146523

* Ridsport, kontakt Katarina 070-6868090

• Ishockey, kontakt Lars-Erik 0920-260204

• Motion, kontakt Anne 0920-260192

• Innebandy, kontakt Mikael 070-3597481

• Lek o Bus, kontakt Carolin 070-2875909

• Tipspromenader, Pimpeltävling, mm aktiviteter

• Upprätthållandet av skidspår med start vid hockeybanan

• Upprätthållandet av promenadslingan Hultrundan även vintertid

• Gymverksamheten, kontakt Simon 070-2364098

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter