Medlem i ASK

Ett medlemskap i Avans sportklubb (ASK) betyder mycket för klubbens verksamhet.

MEDLEMSAVGIFTEN för 2017 är:

Familj, inkl barn under 18 år:  300 kr

Enskild medlem (oavsett ålder): 150 kr

Vi är tacksamma om namn, personnummer och e-post anges på inbetalningskortet eller till vår medlemsorganisatör.

Betala in medlemsavgiften på bankgiro 5863-0187

ASK bedriver barn och ungdomsidrott främst inom ishockey och basket samt motionsverksamhet för vuxna. Vårt mål är att anordna olika aktiviteter för att främja motionsverksamhet för alla och under 2016 är det planerat att vårt nya gym ska vara klart.

Som medlem bidrar Du till att möjliggöra verksamhet inom bl a

• Basket, kontakt Katarina 0920-260008

• Ishockey, kontakt Lars-Erik 0920-260204

• Motion, kontakt Anne 0920-260192

• Innebandy, kontakt Mikael 070-3597481

• Lek o Bus, kontakt Carolin 070-2875909

• Tipspromenader, Pimpeltävling, mm aktiviteter

• Upprätthållandet av skidspår med start vid hockeybanan

• Upprätthållandet av promenadslingan Hultrundan även vintertid

• Skötsel av Ridbanan som drivs av Avans SK

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter